9 coaches gaat niet over hoe je het aanpakt, maar waarom je doet wat je doet. Over wat je echte drijfveren zijn. Over je verlangen om naar je hart te luisteren. Over je wens gehoord en gezien te worden en over echt contact maken. Over je visie weten en leven en tegelijk over meer plezier vinden in alles wat er op je pad komt, over worden wie je bent.
Je hoeft niet perse een liefdesrelatie, een baan of bedrijf te hebben welke gered moet worden. Je hoeft ook geen grote dromen of doelen te hebben om hier veel uit te halen. Het mag, dat zeker, maar simpelweg de wens om voluit te leven is voldoende.

Soms blijken praktische adviezen niet voldoende om te excelleren. Omdat bijvoorbeeld angst, schuld, schaamte of onzekerheid succesvol leven in de weg staat. Of omdat ik diep van binnen de angst heb dat ik het niet waard ben, dat ik niet goed genoeg ben. Daarnaast wil ik niet alleen succesvol freelancen ik wil een succesvol leven!

Sinds 2015 ben ik bij Heart IQ in training en daar ontdek ik het meest opwindende en snelste pad van persoonlijke ontwikkeling. Ik beleef meer vreugde in alles wat er is en ben levenslustiger, energieker en geïnspireerd. Op momenten dat ik mij gekwetst of geraakt voel of in de verdediging of zelfmedelijden schiet weet ik wat ik moet doen om mijzelf weer open en verbonden te voelen. Mijn communicatie is liefdevoller, krachtiger en effectiever geworden.  Om deze beste versie van mijzelf te zijn, ben ik continu in training.
En… Ik kan het niet alleen. Met een groep mensen die persoonlijke groei tot een doel op zich hebben gekozen, kom ik daarom regelmatig samen. Ik noem het 9 COACHES.

Bij 9 COACHES ben ik niet de leider, maar de begeleider. Omdat we met maximaal 10 mensen deelnemen, heb je elke bijeenkomst 9 coaches tot je beschikking. Mits goed begeleid en gebruikmakend van groepsdynamiek wordt mijn persoonlijke groei die van jou en andersom. Jouw inzichten leiden tot nieuwe bij mij en andersom, onze aanpak zal authentieker worden en we zullen meer vertrouwen hebben in het leven. We zullen ontdekken dat we ons nergens bij neer hoeven te leggen, maar dat we voluit kunnen leven op een manier die we misschien nu nog niet eens voor mogelijk houden.

Doe je mee in dit avontuur? fotograafBoekenBanner

 

9 coaches

 

 

Bij de training die ik dit jaar doe, ontdek ik het meest opwindende en snelste pad van persoonlijke ontwikkeling. Ik…

Geplaatst door Robert Elsing op zondag 24 januari 2016

 

Share