Robert Elsing freelancenPakweg 20% van de freelancers haalt 80% van de opdrachten binnen.

 

Je zou denken dat die succesvolle 20% het neusje van de zalm is. De briljante happy few, die gewoon de mooiste dingen maken. Niet dus! Sterker, een opvallend groot deel van de beste creatieven kunnen met moeite het hoofd boven water houden. Terwijl ‘middelmatige’ collega’s worden overladen met de leukste opdrachten. Vakkennis en talent alleen zijn blijkbaar geen garantie voor succes. Maar welke gewoonten, zienswijzen, trucs en methodes maken nu eigenlijk het verschil?

 

 

Dat was de vraag die ik mijzelf stelde voordat ik aan mijn boek begon.
Veel van mijn ideeën en inzichten heb ik gewoon opgedaan in de praktijk. Ik werk ruim achttien jaar met veel plezier en succes als freelance fotograaf. Ik heb een brede kring van prominente opdrachtgevers opgebouwd. Ik heb mijn eigen fotostudio. En ik kan er goed van leven. Maar niet alleen omdat ik een goede fotograaf ben. Want ik ben geboren met een ondernemersgeest en opgeleid als verkoper.
Al mijn kennis op het gebied van jezelf (en dus je werk) goed verkopen, breng ik samen in een praktische gids voor fotografen, grafisch ontwerpers, journalisten, stylisten, visagisten en andere creatieve ZZP’ers.

 

Het boek heeft de titel:

COMMERCIËLE INTELLIGENTIE / Het geheim van winstgevend freelancen

 

Wil je meer weten over mij als persoon?

Site:  Robert Elsing

Twitter @RobertElsing

LinkedIn

 

Bestel hier jouw exemplaar van Commerciële intelligentie voor € 20,-
inclusief 6% btw en verzendkosten.

Naam

Email

Adres & huisnummer

Postcode & Plaats

 

Het boek stuur ik naar het opgegeven adres. De factuur ontvang je per email.

 

 

Share