Bestel hier rechtstreeks jouw exemplaar voor € 20,- inclusief 6% btw en verzendkosten.

 

Naam

Email

Adres & huisnummer

Postcode & Plaats

 

Het boek ontvang je op het opgegeven adres. De factuur via e-mail. 

 

Met de feestdagen voor de deur heb ik het samen met Marion Beltman (businesscoach gespecialiseerd in de creatieve sector) heel aantrekkelijk gemaakt om het boek cadeau te doen. Bestel je het boek voor 17 december, dan stuur ik twee boeken op. Eén voor jezelf en één om cadeau te doen. Of je maakt twee relaties blij, dat kan natuurlijk ook. De boeken worden 18 december verzonden.

 

Veel zelfstandige professionals zeggen zichzelf niet te kunnen verkopen. Ze denken dat je voor verkoop een een doos vol niet integere trucs nodig hebt. Dat je niet authentiek kan zijn, je de ander probeert te manipuleren en meer van dit soort ideeën die ons niet veel krachtiger en effectiever maken.

In mijn boek en lezingen benadruk ik dat je juist je jezelf en je (potentiële) klant moet proberen te begrijpen. En, okay, toegegeven, daarbij mag je van mij best zo nu en dan een handig communicatie-trucje gebruiken.

Eenvoudiger, effectiever & authentieker opdrachtgevers werven
In mijn boek met makkelijk toepasbare commerciële vaardigheden leer je jezelf als freelancer beter ‘in de markt’ te zetten en te verkopen, zodat je niet alleen creatief, maar ook commercieel kunt floreren. 

Bewaren

Bewaren

 

Een boek voor effectieve ideeën om geld te verdienen met je passie.

Share