Robert Elsing freelancenRobert Elsing

Rapenburg 49 bg
1011 TV Amsterdam
The Netherlands

Tel. +31(0)20-4210811

robert@robertelsing.nl

 


Hoe er te komen:

Openbaar vervoer:
Het is aan te bevelen om met het openbaar vervoer te komen. Het is op loopafstand (1,5 km) van het Centraal station Amsterdam en/of metro station Waterlooplein. Zie de Google Maps route hieronder.

Met de auto: 
Omdat Rapenburg uit twee delen bestaat is het verstandig de Foeliestraat in te voeren in uw navigator. Rapenburg is een zijstraat van de Foeliestraat.

Parkeren:

  • Duur:

Zet de auto voor de deur of in de Foeliestraat of bij gebrek aan chipknip of contanten in de parkeergarage Markenhoven (Anne Frankstraat 220).

  • Redelijk:

Parkeer tegen een redelijker tarief op de Kattenburgerstraat of Wittenburgergracht en loop naar de fotostudio (1,8 km).

  • Goedkoop:

Parkeer de auto in Amsterdam Noord bij de Meeuwenlaan, Johan van Hasseltweg of omgeving. Daar is het (op moment van schrijven) gratis parkeren en het is maar 1 halte verwijderd van fotostudio. Neem bus 32 of 33 richting Centraal station. Stap direct na de tunnel uit op de Prins Hendrikkade.

Of parkeer bij een P+R net buiten de Amsterdamse ring A10. P+R staat voor Parkeer en Reis. Bezoekers aan de stad kunnen voor zes euro 24 uur parkeren en gratis met het openbaar vervoer doorreizen naar het centrum. Voor Rapenburg stapt u uit bij Metro station Waterlooplein of Nieuwmarkt. De P+R terreinen liggen dicht bij de ring A10 en hebben een goede ov-verbinding naar het centrum. Meer info: www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer/parkeren/

Contact

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Share