Bij personal branding gebruik je wie je bent, voor wat je wil.

Wat is er leuker dan dat? Je bewust zijn van je eigen drijfveren, passies en eigenaardigheden en dat zo weten te communiceren dat opdrachtgevers de toegevoegde waarde ervan zien. Voor mijn promotie als portretfotograaf, bedacht ik, dat video zich daar wellicht beter voor leent dan tekst. Je kan uitleggen wat je doet en hoe en waarom je dat doet, maar “If a picture is worth a 1000 words, than 1 minute of video is worth 1.8 million words.” lees ik op techjournal.org. …. Online video wordt wel gezien als de toekomst van content marketing. Dus vroeg ik Riske de Vries mij een dag te volgen. De video die ze maakte verteld en bevestigd in 3 min. wie ik ben als fotograaf.

 

Hoe kan jij video inzetten om jezelf te profileren?

 

Klik hier om te zien hoe ik de video gebruik op de homepage van mijn fotografie site.

 

 

Share