13.30 uur welkom -> Rapenburg 49 – 1011 TV Amsterdam

Zie hier vervoer en reistips.
14.00 uur stipt starten we met een interactieve lezing over succesvol freelancen.

 

Zou het niet geweldig zijn om alleen nog maar klussen binnen te halen die we met hart en ziel kunnen doen? Bij opdrachtgevers die bij ons passen en ons waarderen?
En zou het niet geweldig zijn om dat voor elkaar te krijgen door geen rol te spelen, maar juist door nog meer onszelf te zijn?
Bij personal branding gebruik je wie je bent, voor wat je wil. Geen truc om snel opdrachten te scoren. Wel een aanpak die je op lange termijn loyale opdrachtgevers oplevert en je energie geeft in plaats van kost.

 

Het zelfonderzoek en de acties die je daarin NU onderneemt bepaalt wat je later, op lange termijn verdient. Tijdens de workshop vertel ik je er alles over.
Na deze lezing weet je wat opdrachtgevers nodig hebben om voor jou te kiezen, je leert de voorwaarden voor (en valkuilen van) een effectieve personal brand en hoe deze in te zetten in je dagelijkse praktijk, zonder jezelf te verloochenen.
Met als doel jezelf authentieker, eenvoudiger en vooral effectiever te promoten.

 

Ik hoop dat je er niet zo veel zin in hebt als ik.

 

Verder wil ik je vragen om na te denken over wat je wilt dat de workshop je brengt. Welke vragen je beantwoord wilt hebben. Of wat je ermee wilt bereiken. Je maakt dan het resultaat meetbaar voor jezelf. En samen kunnen we zorgen dat je krijgt waar je op hoopt.

 

 

 

 

 

 

Share