Precies een jaar na de lancering hoor ik van Gabriël Dériga -docent Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam– dat mijn boek op de verplichte boekenlijst staat van zijn module Ondernemen in de Creatieve Industrie. En dat ik met een gastdocentschap mijn ervaringen mag komen delen.

 

Daarmee wordt een droom werkelijkheid. In één klap mag ik mijn kennis delen met 600 a 800 leerlingen en mag ik (en mijn boek) ze inspireren en helpen om het beste uit zichzelf te halen en te laten zien. In de hoop dat straks het grootste deel van de leerlingen geld weet te verdienen met dat wat ze het allerliefste doen. Hoe mooi is dat?

 

Een mooi moment om alle mensen die mij geholpen hebben nog eens te bedanken. Met name Pim Christiaans die met zijn redactionele en creatieve begeleiding het boek naar een niveau heeft getild waarop iedereen in de creatieve sector het wel serieus moest nemen. Tein Traniello voor het eigentijdse ontwerp, Esther Hoff voor de eindredactie en Charles Kuiper die het  basisontwerp van Tein tot leven bracht.
Ook wil ik Ilse Pos, Laura Donker, Susanne van Mourik, Nienke de Bruijn, Esther Jacobs, Maya Frijn, Jan Willem Alphenaar, Herman van Heusden, Ben J. Hilgers, Mascha Greuter, Judith Webber, Lars Boering, Dof Rogmans, Kitty de Jong en last but not least Wim Schouten bedanken voor het meedenken en delen van ervaringen en informatie.

Boekenlijst Hoge School Amsterdam

 

Share