“Topboek voor freelancers.”
“Leest lekker en heb meteen m’n eerste tips gescoord.”
“No nonsens boek en meteen toepasbaar.”
“#CommerciëleIntelligentie een echte aanrader voor freelancers!”

“Je hebt een interessant boek afgeleverd. Met als enige minpunt dat het niet een paar jaar eerder uitgekomen is ;-)”

 

Lees ik op sociale media, de dag na mijn boeklancering. Is dat even genieten.
Ik wil iedereen bedanken voor de geweldige sfeer, voor de cadeautjes, voor zoveel belangstelling voor mij en mijn project en wil ik jullie bedanken voor het kopen van mijn boek. Ik had nooit verwacht dat ik 40 boeken zou verkopen en als een heuse schrijver zou zitten signeren. Iemand vroeg mij bij de voorbereidingen of ik ook hoopte boeken te verkopen op de lancering zelf. Voor de grap zei ik: voor elke fles bubbels 1. Voor de grap omdat ik dat wat ambitieus vond. Het werd het dubbelen. Hartverwarmend zoveel warmte, liefde en aandacht. Ik prijs mij een gelukkig mens.

 

 

 

Share