Lezing Robert Elsing 500

 

Wat ik ontdekt heb na een reeks lezingen, workshops en gastcolleges is dat niet alleen een gebrek aan zakelijk inzicht en kennis ons succes in de weg staat, maar dat er nog iets speelt wat misschien nog wel veel belangrijker is.

We weten heel goed wat er nodig is om succesvoller te zijn in ons werk, ons leven of als mens. Ik kan praktische (personal branding-)tips geven om zichtbaarder te worden en je vertellen dat je keuzes moet durven maken waarbij jouw talenten, eigenaardigheden en passies gebruikt kunnen worden om jezelf op authentieke wijze in de spotlights te zetten. Ik kan je vertellen dat je mensen kan raken, inspireren en enthousiasmeren door helemaal jezelf te zijn. En ik kan je adviseren hoe je dat praktisch aanpakt.
Maar dan pas komt het er echt op aan.
Stiekem hebben we vrijwel allemaal de angst dat we het eigenlijk niet waard zijn, dat we niet goed genoeg zijn of niet gezien worden. Vaak durven we niet eens te ontdekken wat we nu werkelijk willen. Daardoor leidt inzicht zelden tot actie. En als we al tot actie komen houden we niet vol.

Angst, schuld, schaamte of onzekerheid staan in de weg. We praten het goed met overtuigingen die ons gelijk ondersteunen. De situatie is moeilijk, andere mensen werken niet mee, mijn portfolio of website is nog niet af, ik kan mijzelf niet verkopen, ik ben niet iemand die zichzelf in de spotlights zet.

Met al die praktische tips kan je pas authentiek en effectief aan de slag als je tot in je tenen weet wat jou visie en missie is. Als je een missie hebt die je niet wil vervullen, maar moet vervullen. Waarbij je jezelf niet terugtrekt, verdedigd of aanvalt als je geconfronteerd wordt met tegenslag, kritiek of afwijzing. Als Angst, schuld, schaamte of onzekerheid niet meer bepalend is. Als je zo geïnspireerd bent door wat je wil en doet, dat je vreugde vindt in alles wat je maar in de goede richting brengt. Dat niets je van de wijs laat brengen als je even van koers bent. En als elke stap automatisch leidt tot de volgende. Als je zekerder, energieker en geïnspireerder bent dan ooit. Praktische tips zijn daarbij slechts tegels op je pad.

Maar hoe bereik je die staat van zijn? Hoe word je nu zekerder, energieker en geïnspireerder dan ooit?
Sinds 2015 ben ik bij Heart IQ in training en daar ontdek ik het meest opwindende en snelste pad van persoonlijke ontwikkeling. Ik beleef meer vreugde in alles wat er is en ben levenslustiger, energieker en geïnspireerd. Op momenten dat ik mij gekwetst of geraakt voel of in de verdediging of zelfmedelijden schiet weet ik wat ik moet doen om mijzelf weer open en verbonden te voelen. Mijn communicatie is liefdevoller, krachtiger en effectiever geworden. Mijn klanten verkoop ik niets, ik inspireer en enthousiasmeer ze met mijn manier van zijn. Om deze beste versie van mijzelf te zijn, ben ik continu in training. En… Ik kan het niet alleen. En jij kan het ook niet alleen.

Daarom organiseer ik elk kwartaal, derde maand, derde donderdag van 19.00 uur tot 20.00 uur 9 coaches.

 

9 coaches is niet voor iedereen, je moet je kwetsbaar op willen en durven stellen en bereid zijn in te zien dat, wat jou bij andere raakt, ook (voornamelijk?) iets over jezelf verteld. Het is voluit leven. Het is vanuit je hart beslissen en met een open hart luisteren en spreken. Dan kan je succesvol leven, ondernemen, werken en relaties onderhouden.

 

Dat bewust zijn creëert een enorme versnelling in mijn persoonlijke groei en de technieken die ik leer wil ik graag delen. Bij 9 coaches ben ik niet de leider, maar de begeleider. Omdat we met maximaal 10 mensen deelnemen, heb je elke bijeenkomst 9 coaches tot je beschikking. Mits goed begeleid en gebruikmakend van groepsdynamiek wordt mijn persoonlijke groei die van jou en andersom. Jouw inzichten leiden tot nieuwe bij mij en andersom, onze aanpak zal authentieker worden en we zullen meer vertrouwen hebben in het leven, meer plezier in ons werk, we zullen mensen aan trekken die bij ons passen, ons waarderen en ons zullen helpen onze droom te leven. We zullen ontdekken dat we ons nergens bij neer hoeven te leggen, maar dat we voluit kunnen leven op een manier die we misschien nu nog niet eens voor mogelijk houden.
Doe je mee in dit avontuur?

Geef je op voor 9 coaches.

 

 

 

 

Share